Yogahelg på Varbergs Kusthotell

Välkommen till en riktigt skön yogahelg vid havet med tema - du äger din energi!

Varbergs Kusthotell firar 20 år med yoga och det vill vi fira med en härlig start på 2020. Kom och sätt din intention för resten av året.

En helg med yogaboost

Vi träffas fredag eftermiddag och inleder vår yogaboost tillsammans med en klass som bjuder på glädje, värme, utmaningar, återhämtning och gemenskap. När vi möts och praktiserar yoga i grupp skapas synergier och tillsammans kan vi inspirera varandra till ett mer balanserat liv. Ålder, kön eller bakgrund spelar ingen roll - vi har yogan som gemensamt intresse och alla "yogar" vi utifrån våra egna förutsättningar. Efter detta finns tid för att njuta av Sveriges enda Thalassospa. Sedan möts vi upp för en välsmakande 3-rätters supé i trevligt sällskap, närande för
både kropp och själ.

Lördagen startar med en lugnt flödande morgonyoga som väcker våra sinnen och vår hunger lagom till den goda frukosten som väntar oss efter klassen. Vi fortsätter med en lite längre temaklass där vi fördjupar oss i temat, "Att äga sin energi". Vad kan du göra i din vardag för att lyfta dig själv? Styr din energi i rätt riktning och förstå att
DU äger kontrollen. Efter detta bjuds vi på en kulinarisk upplevelse i form av en lunchbuffé som givetvis följer temat för helgen. Lunchen följs av egen tid för en havs nära promenad, spa eller vila och reflektion innan vi möts upp igen för eftermiddagens klass. Nu smakar vi på lugnare former ur yogans utbud, Yinyoga och Yoga Nidra. En klass som ger oss tid att möta upp vår egen energi, reflektion och återhämtning.

Tider

Fredag 10/1, kl. 16:00 - Lördag 11/1, kl- 17:00

Pris och bokning

Pris: 2995 kr, inkl. del i dubbelrum.

Bokning: Bokning sker genom att maila namn, datum, antal personer till bokning.varbergskusthotell@comwell.se eller så ringer du 0340- 62 98 00.

Läs mer