Mitt namn är Pia Pagrell.

Det har gått över 10 år sedan mitt första möte med yoga och jag fascineras fortfarande av den stärkande och helande påverkan yoga har på både kropp och själ. Idag har yogan intagit en stabil och betydelsefull plats i mitt liv. Genom yoga blir jag mer närvarande, får bättre självinsikt och kunskap om vad jag behöver tillföra i min dagliga träning och livsstil för att optimera mitt välmående, varje dag i livet.
Att utöva yoga ger mig så mycket och det är en stor glädje att få dela med mig av yogans fantastiska verktyg. Det mest underbara med yoga är att det verkligen är för alla, oavsett ålder, kroppsform eller flexibilitet och det kan göra underverk för ditt välmående. 
I vår fina yogasal på Ortopedmedicinska Institutet erbjuds du yoga i små grupper, vilket innebär att du får hjälp med assistering under klassen. Under en klass utforskar vi kroppens potential, hittar invanda mönster, inspireras till att fördjupa vår inre medvetenhet för att förena andning, kropp och sinne. 
Min intention är att att erbjuda individanpassade yogaklasser som lämnar kvar en skön känsla i både kropp och knopp att ta med från yogamattan och ut i vardagen.

Jag är certifierad RYT200-lärare i Hatha/Vinyasayoga via Ulrica Norbergs Yoga for Life, certifierad 500hr-lärare via ISHTA Yoga och i ISHTA Yinyoga via Ulrica Norberg. Jag är även certifierad Gravidyogalärare.